Merter temizlik şirketi

 

Merter Temizlik Şirketi – Mina Temizlik

Merter Temizlik Şirketi

Mina Temizlik Ofis Telefonu

Merter Ofis : 0212 909 07 91

Mina Temizlik GSM Telefonu
Merter GSM : 0 532 455 16 02

Mina Temizlik Whatsapp
Whatsapp No:
+90 532 455 16 02

Kurumsal Bilgilerimiz

Mina Temizlik Mail Gonder
Mail Adresimiz:
minatemizlikiletisim@gmail.com

Mina Temizlik Şirketi Calisma Saatleri
Çalışma Saatleri:
Hergün (09:00 – 21:30)

Mina Temizlik Şirketi Ofis Adresi
Ofis Adresimiz : Merter 34310 / İstanbul

Evinizi, ofisinizi veya iş yerinizi tertemiz bir yaşam alanına dönüştürmek için buradayız! [Şirket Adı], temizlik konusundaki uzmanlığı ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile [Şehir] ve çevresindeki müşterilere kaliteli temizlik hizmetleri sunmaktadır.

Merter Ev Temizliği

21 Yıldır Merter Ev Temizlik Şirketleri firmaları olarak sizlere hizmet vermekteyiz.

Evinizi veya iş yerinizi hijyenik, düzenli ve temiz bir ortama dönüştürmek için [Şirket Adı] ekibi her zaman hazır! Bizimle iletişime geçin ve size özel temizlik çözümlerimizden nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin. [İletişim Bilgileri]

Temiz bir yaşam alanı, sağlıklı bir yaşam başlangıcıdır. [Şirket Mina, temizliğinizi bizimle paylaşın, gerisini bize bırakın!

Dış Cephe / Cam Temizliği

Profesyonellik ve tecrübe isteyen dış cephe temizliği için yanınızdayız.

Cam temizliği, hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda cam yüzeylerin tozdan, lekelerden ve diğer kirleticilerden arındırılması işlemidir. Temiz camlar, daha fazla doğal ışık almanıza ve genel mekan estetiğini artırmanıza yardımcı olur. İşte cam temizliği için temel adımlar:

Merter Ofis Temizliği
Ofis temizliği, çalışma ortamınızı temiz, düzenli ve hijyenik bir durumda tutarak çalışanların sağlığını ve iş verimliliğini artırmayı amaçlayan bir süreçtir. Temiz bir ofis, aynı zamanda müşterilere ve iş ortaklarına olumlu bir izlenim bırakabilir. İşte ofis temizliği için temel adımlar:

Merter İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaat sonrası temizlik sizin için kabusa dönmesin. Biz buradayız…

İnşaat sonrası temizlik, bir yapı projesinin tamamlanmasının ardından inşaat alanında biriken toz, atık ve kalıntıları temizleme sürecini ifade eder. Bu temizlik işlemi, inşaat alanını kullanıma hazır hale getirir, güvenli bir çalışma veya yaşam ortamı sağlar ve genel estetik görünümü iyileştirir. İşte inşaat sonrası temizlik için temel adımlar:

Merter Gündelik Temizlikçi

Günlük / Haftalık / Aylık periyotlar ile gündelik temizlikçi temini.

Merter temizlik şirketi Mina Temizlik olarak bugüne kadar sağlamış olduğumuz temizlik
işlemlerinde her zaman olumlu geri dönüşler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bizimle
sitemiz üzerinden isterseniz de telefon numaralarımızdan iletişime geçmeniz halinde en kısa
zamanda sizinle bir görüşme sağlanacak gerekirse alan tespiti yapılarak temizliğin
başlatılması için zemin oluşturulacaktır.

Merter Koltuk Temizliği

Merter kultuk temizliği makinelerimiz ile kusursuz ve profesyonel temizlik.şirketleri firmaları

    • Özellikle büyük lekeler veya hassas kumaşlar söz konusuysa, profesyonel koltuk temizleme hizmetlerinden yardım almayı düşünün.

Unutmayın ki her koltuk farklı olabilir ve bu nedenle temizlik yöntemi koltuğun kumaş türüne ve lekelerin türüne bağlı olarak değişebilir. Eğer emin değilseniz veya zorlu lekelerle karşılaşıyorsanız, profesyonel temizlik hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Neler Yapıyorız ?

Mina Temizlik Şirketi -şirketleri Korola viroz buhar makinasıyla dezenfekde yapmakdayız  Merter Ev Temizliği,  Merter Ofis Temizliği,  Merter İnşaat Sonrası Temizlik  hizmeti vermektedir. Bu temizlik hizmetlerinin dışında Merter Cam & Dış Cephe Temizliği,  Merter Koltuk Yıkama Hizmeti, Merter Böcek ve Haşere İlaçlamaYangın sonrası temizlik şirketi, olarak da hizmet vermekteyiz.  Merter’ de uygun fiyatlı ve profesyonel bir temizlik firması arıyorsanız doğru yerdesiniz. Misyonumuz %100 müşteri memnuniyetini sağlamaktır.  Merter

 

Temizlik Şirketi olarak bir telefon kadar uzağınızdayız. Temizlik sırasında kullanılan tüm malzemeler Mina Temizlik tarafından temin edilmektedir. Ev temizliği ve ofis temizliği ihtiyacınız varsa sadece arkanıza yaslanın ve temizliğin keyfini çıkartın ayrıca  Aylık / Haftalık / Günlük Temizlik periyotları ile düzenli olarak temizlik hizmet alabilirsiniz. Merter dışında Avrupa Yakasının tamamının da hizmet vermekteyiz.Hizmetlerimiz mina ,merter dış cehpe temizliği şirketleri firmaları merter ofis temizliği şirketleri fimaları merter inşaat sonrası temizliği şirketleri firmaları merter mağaza temizliği şirketleri fimaları ,merter depo temizliği şirketleri firmaları merter ev temizliği şirketleri firmaları

Sitemiz üzerinden son 1 yılda binlerce kişiye hizmet verdik. Sizinde Merter bölgesinde temizlik hizmetine ihtiyacınız varsa hiç çekinmeden bizleri arayabilir. Temizlik hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Merter en tercübeli temizlik şirketi ve en çok tercih edilen temizlik firması Mina Temizlik hafta içi ve hafta sonu sizlerin hizmetindedir. Dilerseniz bayan temizlikçi dilerseniz erkek temizlikçi isteğinde bulunabilirsiniz. Merter temizlik şirketi olarak son derece etkili özel buharlı temizlik makinelerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Merter Temizlik Hizmeti İçin

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

  • 21 Yıllık Temizlik Tecrübe
  • Her Zaman Uygun Fiyat Politikası
  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • Para İade Garantisi & Ücretsiz Temizlik
  • 3000’in üzerinde ev ve ofis temizliği
  • Profesyonel Temizlik Kadrosu
  • İhtiyaç Halinde Acil Temizlik Hizmeti
  • Sabit Fiyat Garantisi ile içiniz rahat olsun
  • Güvenilir & Kaliteli Temizlik hizmeti
  • Ekonomik Temizlik Paketleri
  • Söz verdiğimiz saat ve tarihte iş teslimi.
  • En kaliteli ekipmanlar ve temizlik malzemeleri

+
Yıllık Deneyim
%
Müşteri Memnuniyeti
+
Ev ve Ofis Temizliği

Temizlikçi Çağır - 05324551602